9. maaliskuuta 2012

P*skarteluhaaste #132 - Resepti

Tämän viikon P*skiksessa meidät haastettiin seuraavanlaisella reseptillä: 2 nauhaa, 2 nappia, 2 niittiä.

Mulla pörräsi päässä ajatus kortista "pienelle prinsessalle". Kortti itse hahmottui tehdessä. Lähtökohtana oli oikeastaan tuo taustapaperi ja jo valmiiksi väritetty Magnolian leimakuva. 
Tämmöinen kortistani tuli:


Eli kortista löytyy 2 nauhaa, jotka sijoitin päällekkäin. Valkoiseen nauhaan tein haarukkarusetin.
2 nappia, jotka ovat oikeassa alareunassa sekä 2 niittiä, jotka minulla ovat haaraniittejä, löytyvät kortin vasemmasta yläkulmasta.
Vihreän kiekuran sain Koukussa Kortteihin -puolella salaisista toiveistani ja kukkien keskustoissa käyttämäni dropsit hommasin Maxi Kodintukun alesta (kaikki 6 väriä) ;) Jospa niistä olisi vuodeksi-pariksi iloa.
Perhoset sekä pienet kukat leikkasin vipulävistäjällä pinkistä paperista, jota käsittelin distress ink -musteella, sävynä Fired Brick. Sain sen pinkin paperin näin lähemmäksi tuota taustapaperin sävyä. Kyseessä siis sama pinkki, mikä näkyy tekstin alla.

------

Talvikuivat käteni taas tervehtivät. Oiskoon jotain muita ideoita käsivoiteeksi, kun päivällä on ongelmana, etten voi rasvailla käsiä millään riittävän rasvapitoisella voiteella..? Ja sitten minun nykyinen super-voide (bemetson) kieltää käyttämästä itseään, kun iho on rikki.


Yksi yönaamiovoide käsille minulla on, ja siitä on kovasti apua, MUTTA sitä saa käyttää vain kahdesti viikossa..

3 kommenttia:

  1. Mulla aina ollut tosi ongelma käsien iho. Jopa joutunut ammattia vaihtamaan sen takia. Kokeile sellaista voidetta kuin repair, löytyy apteekista. Ei oo lääkevoide. Amuin ja illoin rasvaus yleensä riittää. Ei jätä käsiä rasvaisen tuntuisiksi.

    http://www.yliopistonverkkoapteekki.fi/epages/KYA.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/KYA/Products/OE0247148

    VastaaPoista
  2. Kiva kortti. Toivottavasti kätesi parantuvat pian.

    VastaaPoista
  3. Illalla laitat paksun rasvan käsiin ja kumihanskat vaikka tunniksi päälle. Pystyt askartelemaan vaikka samalla ku odotat rasvan vaikuttavan. Sitten kumihanskat pois ja yöksi puuvillahanskat. Tehohoitoa! Mulla on auttanu ku sain nuo vinkit ihotautipolilta. Atooppinen iho ja paha ihottuma ollu.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!