25. heinäkuuta 2012

Ateljee Unique By Me

Intouduin vaihtelun vuoksi järkkäämään askarteluhuoneeni uuten kuosiin. Vanhaa luukkia voi lunttailla TÄÄLTÄ (pääset tuota kautta myös tutustumaan siihen, mistä ihan alunalkaen lähdettiin)

↓Tyhjentelin tuon hassunvärisen hyllykön muista tavaroista ja sain paljon uutta tilaa askartelutarvikkeille (kätevää, kun on tuo vaatehuone tuon huoneen yhteydessä, se vetää yllättävän paljon tavaraa!) 


↓Kulmapöydän siirsin sieltä nurkasta vaan rohkeesti "keskelle" huonetta ja käänsin ompelutöille tarkoitetun pöydän kulmapöytää vasten.. (pahoittelen ylivalottunutta kuvaa, mutta selvää siitä saa)


↑matto ei enää sovi huoneeseen, mutten saanut sitä vielä poiskaan sieltä :D 

↓Tämä nurkka näyttää vielä hieman sotkuiselta. Minä en edes tiedä, mitä tuo iso pahvilaatikko sisältää.. se on pyörinyt haitoilla muutosta asti (vuoden päivät!)
Entiseen nurkkaan jäi vielä nuo korit odottelemaan, että saan aikaiseksi siirrettyä ne lähemmäs uutta työpistettä. Kulmakori tosin taitaa päästä eläkkeelle. Leikkuupöydän käänsin seinää vasten..


Tuolitkin jäi vielä odottamaan, että tarvitsen niitä pöytien luona :D 
Ylimmässä kuvassa näkyy tuossa hassunvärisessä hyllyssä tyhjiä karkkilaatikoita. Napsin niitä töistä, kun karkkitytöt jättää niitä tarjolle. Ajattelin uudistaa minun nauhojen säilytysjärjestelmän noiden avulla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!