30. marraskuuta 2012

Tasan SATA!

Tämä on sadas julkaisu täällä blogissa. 

Tässä marraskuun lopulla on todella paljon ihmisiä, joilla on synttäreitä.. suurimmaksi osaksi jäi hommat niin viimetinkaan, että onnittelukortin kaivoin tuolta vanhoista korteista. Kuitenkin yhden tein ja se näyttää tältä:


Tämä kortti meni lopulta isännän siskolle.. 

Lehtistanssi on taas sieltä edellisestä korttitapaamisesta ostetusta setistä.. Rautalankaa vääntelin, se käy yllättävän nopeasti nykyään, kun hommasin korupuolelle semmoisen kieputtimen, jolla tehdään spiraalia. Saapi nopeesti ja ennenkaikkea tasapaksuja välirenkaita aikaiseksi näin :) 
Ruusu oli alunalkaen valkoinen. Distress inkin musteilla sen väritin ja suihkuttelin sitten vettä perään, että väri tasoittuu kunnolla :) 


Kuvassa ruusu ennen ja jälkeen :D Ja kortin kulma, jonne se ruusu sitten otti ja asettui..

Kortintekokin nopeutui huomattavasti, kun hommasin viivotin - askarteluveitsi -tekniikan tilalle oikean paperileikkurin :) Fiskarsilta semmoinen, jota myydään täällä paikallisessa kodin terrassa. Siellä oli vieläpä just sillon s-etukortilla -10% kaikista myymälätuotteista ja sitten siit lähti vielä hk-ale, ni olisinko voinut enää vastustaa hankintaa?? EN! 
Hyvä oli hankinta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!