13. helmikuuta 2013

Villakeijun kortteiluhaaste 2/2013


 Tuolla Villakeijun kortteiluhaasteblogissa Johanna haastaa tekemään kortit ystävänsä piirtämän luonnoksen pohjalta. Luonnos näyttää tältä:


Otin tiettyjä taiteilijan vapauksia ja muljaatin suorakaiteen ja ympyrän toistapäin. 

Tässä on korttini haasteeseen: 


Kortissa alimpana on hopea paperi, jonka päällä sininen kuviopaperi, jossa on vähän matrix -tyyliin "putoilevia" rattaita. 

Tää kortti olis menossa miehelle, joka täyttää tasan kolkyt. Isäntä valitsi parista leimakuvasta tämän tyttösen tähän, perusteena oli, että sillä on Warlock. 
Tälle miehelle kitara ja Opel on rakkaita, joten opelin logon sijoitin ympyrän tilalle. Tein tämän ehkä maailman monimutkaisimmalla tavalla :D 
Tulostin netistä sopivan kokoisena logon > leikkasin irti > piirsin softikselle > leikkasin irti > leimasin versamarkilla paksulle tulostuspaperille > ripottelin kohojauhetta päälle > embossasin > leikkasin irti > liimasin taustaan ja lisäsin päälle glossyä. Ja sitten huomasin, että mulla on hopeaa paperia. Luulin ettei olisi.. 

Tyttö taas edustaa sitä suorakaidetta. Sen leimasin mementolla paksuhkolle tulostuspaperille ja väritin Pro- ja NeonMarkereilla. NeonMarkerit on kyllä ahterista, jos rehellisiä ollaan, eivät tasoitu yhtään samaan malliin ku ProMarkkerit >:( 

No sitten viimeistelyä, ni leimasin onnea -tekstin versafinella siniselle kartongille ja stanssasin irti. Numerot löytyi yhen skräppikirjan sivuilta ja nurkkiin sitten vielä nuo ruuviniitit.
Sekä tyttö, numerot ja onnea -teksti on kohotettu taustasta 3D-tarrapaloilla. 


Toivottavasti tämän nyt tunnistaa luonnoksen mukaan tehdyksi.. :)

edit. lisättäköön vielä, että lisäsin tuohon Warlockiin perfect pearlia..

 photo nimmari_zps70c8d014.png

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi!