29. huhtikuuta 2013

Hälsans Kök, kasvismureke


Minä olen ollut jonkun aikaa buzzadorina ja tällä kertaa pääsin buzzaamaan Hälsans Kök -tuotteita. 
Meillä kävi niin, että kun kortin kanssa mentiin Prismaan, niin siellä ei ollut hyllyssä kuin tätä kasvismureketta. 
Vähän suunnittelin, jos tuo isäntä kotiuttaisi auton nyt ennenku risma menee kiinni, niin voisi sitten hakea loput, että pääsee lisää maistelemaan sitten heti vapun aikaan.. 

Hälsans Kök tuotteista kerrotaan seuraavaa:

Kaikki Hälsans Kök -tuotteet ovat kasvisperäisiä ja pääosin ovo-vegetaarisia, eli kasvisten lisäksi tuotteet sisältävät myös kananmunaa. Hälsans Kök -tuoteperheeseen kuuluu myös täysin vegetaarinen, kikherneistä valmistettu falafel. Tuotteet on falafelia lukuunottamatta valmistettu soija- ja vehnäproteiinista ja kaikki Hälsans Kök -tuotteet löytyvät kaupan pakastealtaasta. Hälsans Kök -tuotteet yhdessä muiden raaka-aineiden kanssa luovat täydellisen aterian. Ne ovat täysin lihattomia, mutta koostumukseltaan ja maultaan lihankaltaisia ja sopivat näin loistavasti myös ei-kasvissyöjän ruokavalioon.
Hälsans Kök -tuotteet on valmistettu täysin ilman säilöntäaineita. Ne sisältävät runsaasti proteiinia, noin 18 g/ 100 g. 

Itse olen ehkä välillä hieman toivoton ruoanlaittaja, joten päädyin "helppoon" ratkaisuun ja hain reseptin annokseen Hälsans kökin sivuilta, www.halsanskok.fi


Minulla ei oikeastaan ollut sen kummempia ennakkoluuloja tai odotuksia kasvismurekkeen suhteen. 
Isäntä oli kovasti sitä mieltä, että hälle pitää saada lihaa kaveriksi, mutta lopulta kävikin niin, että mies valitti ähkyä jo ilman sitä lihaa ;) 


Tältä näytti meidän annokset.
Tomaattien sisukset kun meni tuonne paprikoiden täytteeseen, niin ne kiinteät osat tomaateista päätyi sitten salaatiksi. 


Mureke oli mehevää, pehmyttä ja oikeastaan, jos en itse olisi annoksia tehnyt, niin olisi kyllä mennyt lihaksi ihan täydestä! 
Ihan paljas mureke oli hieman kuivahkoa, mutta minä kyllä uskon, että tätä voisi ostaa silloin tällöin lihan tilalle :) photo nimmari_zps70c8d014.png

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!