7. toukokuuta 2013

Hälsans Kök, kasvispihvit & kasvispyörykät


Minä olen ollut jonkun aikaa buzzadorina ja tällä kertaa pääsin buzzaamaan Hälsans Kök -tuotteita. 
Hälsans Kök tuotteista kerrotaan seuraavaa:
Kaikki Hälsans Kök -tuotteet ovat kasvisperäisiä ja pääosin ovo-vegetaarisia, eli kasvisten lisäksi tuotteet sisältävät myös kananmunaa. Hälsans Kök -tuoteperheeseen kuuluu myös täysin vegetaarinen, kikherneistä valmistettu falafel. Tuotteet on falafelia lukuunottamatta valmistettu soija- ja vehnäproteiinista ja kaikki Hälsans Kök -tuotteet löytyvät kaupan pakastealtaasta. Hälsans Kök -tuotteet yhdessä muiden raaka-aineiden kanssa luovat täydellisen aterian. Ne ovat täysin lihattomia, mutta koostumukseltaan ja maultaan lihankaltaisia ja sopivat näin loistavasti myös ei-kasvissyöjän ruokavalioon.
Hälsans Kök -tuotteet on valmistettu täysin ilman säilöntäaineita. Ne sisältävät runsaasti proteiinia, noin 18 g/ 100 g. 

Kasvispihvit päätyivät "hampurilaisiksi" ilman hampurilaissämpylää. Olivat kaupasta loppu. 


Leivän välissä on kesäkurpitsaviipaleita, BBQ-kastiketta, itsetehtyä valkosipulikastiketta, kasvispihvi ja lehtisalaattia. Itse leipä on täysjyväpaahtis. 

Isännällä tökki pahasti tuo kesäkurpitsa, kun se ei kuulemma maistu miltään, ni sitä voi sitten syödäkään, anteeksi, en ymmärrä :D


Toisena päivänä annos kasvispyöryköistä näytti tämmöiseltä:


Spaghetti on meillä hyvin vähällä käytöllä ollut, mutta sitä sentään löytyi tuolta kaapista. 
Spaghettia al dente tuoreella tomaattikastikkeella. Herkkusienet ja kasvispyörykät grillasin uunissa siinä samalla, kun valmistin kastiketta ja spaghetteja. 


Sekä kasvispihvit että -pyörykät maistuivat selvästi kasvisperäisiltä. 
En ole varma tykkäsinkö niistä vai en. Isäntä kertoi kyllä hyvin selvän mielipiteen; eihän meidän tarvitse enää ostaa näitä?

Ulkonäöltään molemmat näyttivät oikein houkuttelevilta, mutta tosiaan itselle tuli noista pyöryköistä jonkunlainen pistävä sivumaku suuhun (eikä nuo herkkusienetkään olleet niin herkullisia, olisi pitänyt täyttää niitä jollain).  Pihvit menivät hyvin tuolla leivän välissä.
Koostumukseltaan olivat pehmeitä, helposti syötäviä. 


 
 photo nimmari_zps70c8d014.png

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!