13. toukokuuta 2014

Tekniikka10 2014 Salama#2

Tämä kortti/työ on tehty Koukussa kortteihin Tekniikka10:n. Koukussakortteihin yhteistyössä Taika-lehden kanssa.
 
Taivas lyö tulta yläpuolellamme... Se olisi viimeinen Tekniikka10 haaste tälle vuodelle!

 Kortin avainsana oli TAUSTAPAPERILLE. 

Elikkä kortin taustapaperin aikaansaamiseksi tuli käyttää useaa eri tekniikka/tapaa.


Aloitin siitä, että mustetin piirtoheitinkalvolle DI-sävyillä  Gathered twigs, pumice stone ja rusty hinge. Suihkautin vettä perään ja painoin paperin läikän päälle. 

Seuraavaksi leimailin pumice stone -sävyllä vasempaan yläkulmaan tuota putkistoa.
Deep Redin Harlequin script background -leimaan tuputtelin turkoosia väriä Distres Stain-pullosta sinne tänne ja leimasin. 
Sitten käteeni sattui TCW:n Mini chicken wire -maski, jonka asetin oikeaan reunaan ja tuputin meikkisienellä sen yli valkoista akryylimaalia. 

Lopuksi roiskin vielä vähän mustaa Dylusions ink spraytä ja leimasin tekstin. Ensin kokeilin Brilliancen moonlight white -sävyä, mutten ollut tyytyväinen.. Leimasin päälle valkoisella akryylimaalilla, muttei sekään näkynyt mielestäni riittävän hyvin. Lopulta leimasin onyx black -sävyisellä versafinella vähän valkoisen sivuun. 

Rattaat stanssasin ja mustetin DI-musteilla järjestyksessä Antique linen, Salty ocean, Moved lawn ja Walnut stain. Annoin kuivahtaa hetken ja tuputin Emboss it dabberilla vesileimamustetta sinne tänne ja kaadoin kohojauhetta päälle. Rattaat kiinnitin korttiin 3D-tarrapaloilla.

  photo nimmari_zps70c8d014.png


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!