28. toukokuuta 2012

Valio PROFeel buzzaus

Sain kuun puolivälissä tiedon, että pääsen buzzaamaan Valion PROfeel -uutuustuotteita. Tällä kertaa buzzaaminen tapahtuu täällä blogin puolella.

Ja mitä kummaa se buzzaaminen sitten oikein on? Buzzadorina on mahdollisuus päästä testailemaan/kokeilemaan tuotteita ja palveluita pääosin ilmaiseksi, jollei ole ilmoittanut, että ottaa vastaan myös ei-ilmaisia buzzauksia. Periaatteessa sinun pitää vain kertoa tuotteista kavereille ja lähetellä raportteja omasta mielipiteestäsi tuonne buzzadorin suuntaan.

Tähän väliin minä voisin pohjustaa minun suhdettani Valioon teille. Minä olen niitä tyyppejä, jotka ostaa vain Valion tuotteita kaupasta, vaikka ne olisivatkin selvästi kalliimpia, kuin vieressä napottava muun merkkinen tuote. Tähän on oikeastaan varsin yksinkertainen selitys: Vanhempani ovat Valion maidontuottajia ja minut on kasvatettu pienestä pitäen käyttämään Valiota. Se on takuujuttu, että kotijääkaapista ei varmasti löytynyt muita maitotuotteita!

Tässä olen loppuviikosta jo päässyt nyt sitten maistelemaan noita PROfeel -tuotteita. Minä keräsin kaupasta mukaani jogurtteja ja rahkoja.


Jogurttimakuja on kolme: Maustamaton, vadelma ja mansikka-mustikka. Rahkamakuja kaksi; mansikka sekä vanilja. 

Proteiinia maustamattomassa ja vadelmajogurtissa on 7g sekä mansikka-mustikkajogurtissa 7.6g aina sataa grammaa kohden. Rahkoissa proteiinia on taasen 11g sataa grammaa kohti.
Lisätietoja tuotteista saat Valion sivuilta osoitteesta http://www.valio.fi/profeel

Maistelin ensimmäisenä maustamattomat jogurtit pois, sillä sokerihiirenä arvelin, etten pidä maustamattomista jogurteista, mutta ei ne pahoja olleetkaan.
Koostumukseltaan jogurtit ovat täyteläisiä, eivät semmoista litkua, mitä jogurtti pikareissa yleensä on. Kokeilin - käänsin lusikallisen jogurttia ylösalaisin ja se pysyi siinä hetken. 

Mie jatkan täällä maistelua ja raportoin tänne sitten lisää mielipiteistäni.

1 kommentti:

  1. Mua ärsyttää, kun en koskaa pääsee mitää buzzaamaan :(

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!