1. kesäkuuta 2013

Ylioppilaalle


Sisko tilaili korttia valmistuvalle kaverilleen. Väritoiveena olisi ollut ei-huutava-keltainen tausta, jossa valkoisia pilkkuja. 
Semmosta paperia mulla ei varastossa itselläni ollut, joten tein kaupunkikierroksen. Ei ollut. Löytyi vain huutavan keltaista servettiä. 
 Ostin sen ja kiinnitin sen liimakalvolla paksulle tulostuspaperille (ja sen jälkeen kuulin, että sen voi myös kiinnittää elmukelmulla ja silitysraudalla!) 


Se oli kyllä hurjaa valokuvien lähettelyä, kun ensin päätettiin kuva-aihetta ja sitten tekstiä. Ja eri taustavaihtoehdoistakin laitoin yhden kuvan, kun tein maalikynällä toisen, vaaleamman taustan.  Linkkailin myös noista vanhemmista töistä jotain pilkkuajatuksia siskolle, mutta lopulta tuli vähän kiire, ni mentiin sielt, mistä aita oli matalin. Sitten kuivakokosin kortin, otin siitäkin kuvan, jonka jälkeen jo sain luvan kasata kortin. Kuva on väritetty DI-täytöillä, lasissa vähän glossyä. Kukat napsuttelin paperista, muotoilin ja liimasin tackyllä paikoilleen. Mustat keskustat löytyi valmiina, keltaiset värjäsin adirondack -alkoholimusteella, sävy buttercup (näitä pitää saada lisää! Ovat käteviä, jos ei oo oikeen värisiä helmiä, lasimurskaakin olen värjännyt näillä..)

 photo nimmari_zps70c8d014.png

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!