15. tammikuuta 2015

Joululahjapostaus!


Minä kun olen niin hirveen aikaansaava, niin melkein kuukausi meni, että sain ne joululahjakuvatkin siirrettyä koneelle ja käsiteltyä julkaisukuntoon. 
Tästä ne nyt kaikki ovat, samassa julkaisussa.


Iskä sai kauratyynyn. Kauratyynyn tekemisessä lienee tärkeintä juurikin se, että käytetyt materiaalit eivät ole keinokuituisia. Käytin 100% puuvilla. Samoin ompelulanka on puuvillalankaa. 


Kauratyynyssä on irroitettava, pestävä päällinen ommeltuna siitä samasta puuvillasta, jotta tyynyä ei tarvitse pyöritellä erikseen lämmityksen takia.


Äetin pakettiin ompelin lehmäturkiksesta sisustustyynynpääliset. Molemmissa vetoketju takana keskellä. 


Tätiteltäväni saivat collarit. Isommat on kokoo 110cm, pienemmät muistaakseni 80cm. Molempiin laitoin pidemmät lahjeresorit, jotteivat kävisi ihan heti lyhkäsiksi. 


Koko porukka sai lisäksi vielä mätsäävät päähineet. Nuorimmaiselle kypärämyssy, Lopuille pipot. Yksi siskoistani jäi ilman pipoa, kun hän teki selväksi aiemin, ettei pidä tämmöisistä päänmyötäisistä pipoista. Villasukkia kerkesin tämän verran neulomaan ennen joulua. 
Isoimmat sukat on kokoa 40, pituutta polven alapuolelle, nuorin siskoni sai (ja on jopa pitänytkin näitä!)
Kokoo 30 on sitten nämä sateenkaarisukat, menivät tätiteltävälleni.
Ja kummitytölleni tein turkoosit junasukat koossa 70, mutta valitettavasti nämä olivatkin jo liian pienet naperolle :(  Ehotin siskolle, että sen pitää panna ne kehyksiin. "Sukat, jotka ei koskaan sopineet" :D Ei hätää! Täti lupasi tehdä uudet (kuva niistä ei ollut tällä kameralla, joten katsotaan, koska saan julkaistua ne) 


Tein aiemmin yhdelle siskoistani pipon tästä samasta langasta. Pipon kaveriksi hän toivoi mätsäävää kaulaliinaa. Yhdessä päädyttiin tämmöiseen tuubihuiviin. Käy vilkaseen pipoa TÄSSÄ postauksessa!
Tästä huivista taitaa olla "käytössä"kuva toisella koneella, lisään sen myöhemmin tähän postaukseen! 


Tässä sitten lahjat isovanhemmille ja niille, joille en osannut erikoisempaa lahjaa alkaa tekemään. 
Tervatonttuja pyörittelin saunoihin. Näihin paketteihin laitoin mukaan lisäksi kauniit ruusu kynttilät. 
 photo nimmari_zps70c8d014.png


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!