1. helmikuuta 2013

Magnoliahaaste #128


  Tämänviikkoisessa mankkuhaasteessa pyydettiin tekemään easel -kortti.

Minä heittäydyin joulufiiliksiin ja maskailin ja värittelin jouluisen kuvan. Mun mielestä tää kortti on just hyvä näin, vaikka toisaalta jotain koristusta voisi ehkä olla.. 


"Sydämessä pienessäkin asuu joulun taika. Pysähdy siis Sinäkin, nyt on juhlan aika." lukee tuossa tekstissä, jonka leimasin DI -musteella, sävy Barn Door. 
Voipi muuten olla, että muutaman viikon päästä mulla on kaikki tähän asti julkaistut DI-musteet myös tyynyinä, pulloinahan ne hankin jo vajaa vuosi sitten ;)


Vähän epätarkka kuva lähempää.. Älkää katsoko liian läheltä, niin ei käy silmiin :D
Lunta tehostelin Glitter Snow -aineella. Siis tuossa maassa olevaa lunta ja talojen katoilta myös. Ja nyt ku tarkemmin katon, ni on ilmeisen valkoiset valot noissa taloissa :D
Kuva on muuten väritetty DI - täytöillä. Jostain syystä tuntuu eniten kuluvan nimenomaan Barn Door ja Pine Needles. Edes ihonväri, Tattered rose ei kulu yhtä kovaan tahtiin :D mihin ne oikein menee?


Ja sitten vielä kuva sivulta otettuna.. Lisäilen tuonne piiloon vielä paikan, mihin voipi kirjoitella vielä omat terveiset kortin saajalle.

Niin joo ja "jouluiloa" sekä tuo toinen teksti on kohotetty taustasta 3D-tarrapaloilla..

Katotaan, milloin tuo korttiähky nyt ihan oikeesti loppuu.. Mieli tekisi ihan älyttömästi tehä kortteja ihan oikeesti, mutta inspiraatio on jossain ihan muualla, kuin täällä. Semmonen lukko tulee siinä vaiheessa, kun pitäisi korttia alkaa kasaamaan, värittely kyllä onnistuu.

Neulontakin alkaa jo siirtymään uniin :D

Photobucket

7 kommenttia:

  1. Ihana <3 se o kato nyt hyvä väritellä kasa leimakuvia valmiiks ja sit ku kiinnostaa taas kortteilla ni onpahan " helppo" kasata sit kortteja :D

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Joo, näin olen yritelly kans :D Sitten tuossa pöydällä pyörii tuhat ja yksi väritettyä kuvaa loppuvuodesta kuitenkin :D

    VastaaPoista
  3. ihana, taitavasti väritetty. Kiva kun osallistuit haasteeseen.

    VastaaPoista
  4. Kiitoksia! Tosiaan, pitkästä aikaa mukana :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!