3. lokakuuta 2012

Haastekortteja!

Muutaman haastekortin olen saanut tehtyä ja julkaistua jo aikoja sitten.. Nyt olis aika julkaista ne täällä bloginkin puolella, ehkä :D 

Askartelutaivaan Fantasiahaasteessa aiheena oli (SYNKÄT) SIIVEKKÄÄT


Kortin taustapaperi oli sen verran hyvännäköinen, ettei kortti muita kerroksia enää kaivannut.. Kenny K:n likka sai selkäänsä siivet La Blanchelta maskaamalla.. Kuvan värittelin vesivärikynillä. 
Tuosta kiekurastanssista tuli nopeesti yks suosikeista, aivan mahtava!! 
Isommat kukat oli alunperin valkoisia. Muste distress inkin salty ocean (kesän -12 kausiväri) ja märällä siveltimellä kostutin terälehdet, jotta väri lähti leviämään. Keskustan kukan alkuperäinen väri oli vaalean sininen, ja sen väritin tuolla samalla sävyllä. 

Askartelutaivaan Pikkutuhmaa- haasteessa sai ANTAA PALAA, joten minä sytytin kortin tuleen.. tai oikeastaan tuputin sen tuleen.. 

Tausta tehty sabloonan läpi tuputtelemalla Mustard seediä ja spiced marmaladea.
Leimasin ja väritin kuvan, jonka jälkeen totesin tytön taustan näyttävän tyhjältä ja päätin laittaa lieskat sinnekin.. Teksiksi laitoin tuon "Bejbe oot hot", kun tuli yks ystävä mieleen tästä kortista :) 
Ja samaa kiekurastanssia käytetty tähänkin. 

Sitten vielä DT-työ Penny Black-haasteeseen, jossa tuli tehdä kortti isälle. 


Hyvin yksinkertaisella mennään. Miehisyyttä korttiin hain värivalinnoilla ja ruuviniiteillä. Leimakuvan valinta oli älyttömän vaikeaa, kun ei mulla kovin miehisiä pennyjä ole. Tähän päädyin kuitenkin kahdesta syystä: Isi on maitotilallinen ja isillä on neljä kananpoikaa (= me tyttäret, sukunimi!! :D )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!