12. lokakuuta 2012

Haastekortteja

Askartelutaivaan suunnilla meneillään olevassa magnoliahaasteessa bingoillaan. Omaksi rivikseni valikoitui tagi - ressaus - helmi ja tämmöistä sain sillä rivillä aikaiseksi:


Askartelutaivaan puolella menee myös Askartelupuoti Pian flexmarker -haaste, johon voi osallistua kortilla tai piirroksella. Kortissa tulee käyttää Penny Blackin leimakuvaa (piti ihan varmistaa, että saako näitä mo manningin piirtämiä käyttää) ja väritys tulee tapahtua mahdollisimman pitkälle flexmarkereilla. 


Tuossa siis olisi korttini ja tässä kuva väritysvaiheesta ja käytetyistä väreistä:



Koukussa kortteihin -sivustolle tein kortteja koukussa kortteihin- ja väritellään leimakuvia haasteisiin.

Tuon kk-haasteen aihe oli suusanallinen ja se kuului kutakuinkin näin: vaudikas kortti. 
Omani näyttää tältä:


Ajattelin tämän käyvän, sillä poroillahan pitää melkoista vauhtia pitää yllä, kun joulupukki koittaa saada kaikki lahjat jaetuksi aikataulussa. 

Väritellään leimakuvia -haasteessa tuli käyttää pastellin sävyjä.. Sitten ku olin lisäämässä korttiani haasteeseen, niin luin tehtävänannon kunnolla. "Saat käyttää vain kahta väriä" oli tarkentava tehtävänanto. Mutta tulipahan tehtyä pastellinsävyinen joulukortti! 



Lisäsin glossyä noihin joulupalloihin tuossa vasemmassa reunassa.. Tagissa embossattuna kirkkaalla kohojauheella "hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!