20. helmikuuta 2012

Askarteluhuone

Järjestelin eilen askarteluhuoneen uusiksi. 
Edellistä stailia voi kurkkia täältä. (linkki johtaa vanhaan blogiini wordpressissä)
Noiden kuvien jälkeen siirsin vielä vaatekomerosta yhden kaapin tuon vihreän pöydän paikalle ja tuo vihreä pöytä siirtyi nurkkaan. Sen lisäksi sain huoneeseeni vielä vanhan tietokonepöydän. Siis noiden wordpressin kuvien jälkeen.
Pyhitän jatkossa tuon valkoisen pöydän ikkunan äärestä ompelukoneille, josko saisi sitten sitäkin harrastusta heräteltyä taas henkiin. Vuoteen en varmaan ole ommelut yhtään mitään ainakaan valmiiksi asti.
Mutta nyt askartelunurkassani on kaikki kätevästi käden ulottuvilla. Ehkä minun ei tarvitse levitellä tavaroitani lattialle, että ne olisi lähempänä :P Katotaan, mikä on tilanne kuukauden päästä!




Kaapista lähti ovet veks ja siitä tuli avohyllykkö. Tuonne on tarkoitus anella joskus joutessaan kenkälaatikoita, jotta saan sitten kaiken nätisti järjestykseen, vielä siis näyttää hyvin sekavalta. Osa papereista jäi vielä valkoisen pöydän kaappiin odottelemaan, että saan tehtyä niille laatikot.

Ryöstin talosta metallisia koreja, joista yhden jo sain seinälle asti. Melkonen työ, kun ei omista porakonetta, niin pitää koko painollaan nojata siihen ruuviin, että saa sen uppoamaan seinään. Tuo iso kori, jossa on leikkurit, saa jäädä tuohon pöydälle, sillä en usko sen pysyvän seinällä painonsa takia. Seinälle pitäisi nostaa vielä tuo lehtikori, joka oli keittiössä "verhon alla". Siihen saisin sitten nätisti askertulehteni. Lisäksi meiltä jäi kylpyhuoneesta ylimääräiseksi tuo kulmahyllykkö, jonka sitten pesin ja ryöstin myös tänne. Siihen voisi tehdä jonkunnäköisen pohjan ristikoitten päälle, niin pysyy vähän pienempikin tavara tallessa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!